Un total de 13 empreses del Clúster van ser presents a SIMO Educación en l'espai d'exposició conjunt i van poder mostrar els seus productes i solucions mitjançant tallers i sessions pel públic participant

El pasado 5 de Octubre se celebró en CaixaForum Madrid una nueva jornada de trabajo con centros educativos para analizar retos en el ámbito de la innovación educativa.

El passat 18 de juliol va tenir lloc la inauguració de l’ampliació de l’espai de coworking Catalonia Clústers amb la presència del conseller delegat d’ACCIÓ, el Sr. Joan Romero i la Directora General d’Indústria, la Sra. Àngels Chacón així com els presidents dels 10 clústers que comparteixen oficina.

El Comitè executiu del Lab EduTech ha seleccionat recentment, entre un total de 108 candidatures de projectes educatius, a les startups Teachers PRO i Penwin Edu per entrar en a la plataforma d'inversió i acceleració. Aquesta ha estat la segona ronda d'entrada de projectes. En la primera va ser seleccionada la startup CREA Robótica Educativa.

El passat 13 de juny va tenir lloc al Departament d'Ensenyament la presentació del Pla STEMcat als principals agents del sector. Aquest Pla té per objectiu impulsar les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i matemàtiques entres els estudiants de Catalunya.