Inauguració de l’espai Catalonia Clústers

Inauguració de l’espai Catalonia Clústers


El passat 18 de juliol va tenir lloc la inauguració de l’ampliació de l’espai de coworking Catalonia Clústers amb la presència del conseller delegat d’ACCIÓ, el Sr. Joan Romero i la Directora General d’Indústria, la Sra. Àngels Chacón així com els presidents dels 10 clústers que comparteixen oficina.

Edutech Cluster es va incorporar a l’espai ara fa un any i comparteix oficina amb el Beauty Cluster Barcelona, el Clúster Foodservice, l’Associació Clúster Hàbitat de Catalunya (HCB), l’Associació Catalana Tèxtil i Moda (MODACC), l’Associació Catalana Clúster de la Indústria de l’Esport (INDESCAT), l’Associació Clúster de Materials Avançats de Catalunya, l’Agrupació Empresarial Innovadora de Nutrició i Salut (AINS), la Light Technologies Cluster (SECPhO) i l’Associació Clúster de Tecnologies de la Salut.

Aquest espai innovador representa un lloc on dur a terme projectes col·laboratius, generar sinergies intercluster i organitzar altres activitats empresarials o de formació.

Segons el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, “una de les fortaleses del model català de clústers és l’impuls a les dinàmiques col·laboratives interclústers, internacionalment se’ns reconeix com a pioners en aquest tema i l’Espai Catalonia Clusters és un clar element multiplicador”. Aquesta iniciativa “és una de les principals eines del programa per afavorir el networking i la gestació de projectes de cooperació, així com a punt de trobada a Barcelona pels clústers managers que tenen la seu al territori”, subratlla.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte