Missions

Una de les àrees principals de treball del Clúster és donar suport als processos d’internacionalització dels socis en mercats internacionals, el que implica identificar oportunitats de negoci en els països objectiu. Les missions internacionals comercials permeten conèixer el sector i identificar les oportunitats no només amb les principals entitats públiques sinó també amb potencials partners, proveïdors o clients en l’àmbit de la tecnologia educativa.


Missió TIC Educació a Colòmbia Setembre 2017

EL Clúster Edutech està preparant una missió comercial a Colòmbia com a suport dels processos d’internacionalització dels socis en aquest mercat. El projecte inclou una anàlisi sectorial previ i la missió comercial a les principals entitats públiques i privades en l’àmbit educatiu.


2ª Missió TIC Educació a Xile Novembre 2015

Emmarcada en una missió institucional, tècnica i empresarial a Xile, el Clúster Edutech va formar part de la delegació junt amb altres empreses del sector amb visites i reunions amb els principals actors del país. 

Cal destacar el contacte amb el Ministeri d’Educació (programa Enlaces), Fundación Chile, l’agència CORFO, Grupo Educativo i altres empreses del sector.


Missió de prospecció TIC Educació a Xile Desembre 2014

Com un dels països al mercat LATAM amb més creixement a nivell de les tecnologies aplicades al sector de l’educació, la missió empresarial tenia per objectiu donar a conèixer les oportunitats de negoci en aquest sector i contactar entitats públiques i privades d’interès.