Participació en fires del sector

SIMO Educación

SIMO Educación és el Saló de Tecnologia per a l’Ensenyament que celebra anualment la Fira de Madrid (IFEMA),  i que aplega les principals empreses del sector TIC i del mercat editorial per a l’ensenyament. 

En la darrera edició (2016) on el clúster va participar, un total de 244 empreses van mostrar les seves novetats i van assistir 8.222 professionals de l’àmbit empresarial, educatiu i de l’administració. 

A més de l’espai expositiu també van oferir un programa de conferències, taules rodones i tallers. 

El Clúster Edutech ofereix la possibilitat als seus socis de participar de manera conjunta en un espai comú d’exposició per tal de tenir una major presència i visibilitat a un millor preu, a més de comptar amb serveis de valor afegit com ara zones per oferir tallers al públic visitant o zones de networking

En l’edició 2016, l’espai Edutech del SIMO Educación va comptar amb la presència de 11 empreses i es van realitzar un total de 36 tallers durant els tres dies que va durar la fira.

L’edició 2017 està en preparació i comptarà igualment amb l’espai Edutech i activitats organitzades per part de les empreses participants.