Sessions estratègiques

Les sessions internes estratègiques tenen per objectiu plantejar, debatre i definir noves línies de projectes, nous models de negoci o línies de treball a futur del clúster.


Sessió interna del Clúster Edutech

17 de desembre del 2016, Cosmocaixa

Sessió on s’han presentat nous projectes d’innovació per part de socis del clúster i s’ha debatut sobre la creació d’entorns de creativitat i innovació de la mà de Franc Ponti, Director del Global Innovation Management Centre d’EADA.


Sessió interna del Clúster Edutech

17 de desembre del 2016, Cosmocaixa

Sessió dedicada a conèixer les oportunitats de negoci en TIC Educació a Xile i a debatre cap a on enfoquem les línies de projectes futurs del clúster, de la mà d’en Genís Roca, president de RocaSalvatella.


Jornada de matchmaking del Clúster Edutech

30 d’abril del 2015, Palau Macaya

Sessió dedicada a presentar casos d’èxit de partenariats en el clúster i organització de 65 trobades bilaterals entre 22 socis amb posterior debat sobre les actuacions a engegar o reforçar des del clúster per promoure les col·laboracions entre socis.


Jornada de cohesió del Clúster Edutech

18 de juny de 2014, Palau Macaya

Sessió dinamitzada per definir les noves línies d’actuació quant al congrés ITworldEdu i presentació i debat de les polítiques europees en matèria TIC Educació amb el Sr. Xavier Prats-Monné, DG d’Educació i Cultura de la Comissió Europea.